DESCARCA TOOLBAR-UL NOSTRU

Da click!

miercuri, 27 iunie 2012


Lazy Town terenuri în Garbera! Cele mai populare personaje din seria de televiziune pentru copii, va oferi spectacolul lor, direct în parcare la Garbera joi paisprezece-6 şi vineri 15 iunie, la ora 7 pm. Care vizează întreaga familie, spectacolul se mută la stadiul universul colorat din popularul serial de televiziune, cu un montaj care imbina muzica, teatru, dans şi acrobaţie.


Garbera vă oferă ocazia unică de a se bucura de acelasi spectacol a fost in turneu teatrele în Spania. De data aceasta, Sportacus, super-erou care vine în ajutorul celor în nevoie, ajutându toată lumea să trăiască o viaţă sănătoasă, va trebui să se confrunte cu Robbie Rotten, personajul negativ din Lazy Villa. Stephanie şi prietenii ei Pixel, Trixie, Ziggy si Stinngy va ajuta în această nouă aventură Sportacus din Lazy Town la Robbie şi robotul său nu ia poziţia de super-erou.

Performanţa Lazy Town va avea loc pe o scena amplasata in parcarea Garbera.

Intrarea este gratuită şi vor fi colectate pe site-ul centrului comercial, în zilele de 8, 11 şi 12 iunie, la 10am la 19pm. Se acorde un maxim de 4 bilete pentru fiecare persoană. Înscriere va fi necesară pentru acces la eveniment.

Capacitatea este limitată, aşa că vă invităm să vină cât mai curând posibil, pentru a ridica biletele.

Ea poate intra în sala de la o oră înainte de începerea.

În plus, de la 7 zile până la 16 iunie cei mici se pot bucura de ateliere de lucru de agrement pe trei etape, cu următorul program: de luni până vineri 17.30 - 12.00 Simbata 20.30hy la ora 14.00 şi 17.30 - 20.30 h.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi: www.giralazytown.es.

Niciun comentariu: